Alan koulutus

Sinustako tulevaisuuden
tekijä?

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-ala tuottaa ratkaisuja, joilla koneet ja laitteet toimivat tehokkaammin. Kehitämme tarkkaa voiman kohdistamista ja samalla parannamme myös teollisuuden energiatehokkuutta. Haluaisitko sinäkin olla tekemässä tätä tärkeää työtä?

Alan
osaajille
on kysyntää

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-ala tarjoaa lukemattomia kiinnostavia työmahdollisuuksia, jotka tuovat yhteen teollisen internetin, digitaalisuuden ja koneenrakentamisen. Arvostettuja työpaikkoja maailman johtavissa alan yrityksissä löytyy esimerkiksi suunnittelijoille, koneistajille, asentajille, esimiehille ja asiantuntijoille. Niin yhdistyksemme jäsenyrityksissä kuin koneenrakennusyrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Maailman
paras paikka
opiskella

Hydrauliikka ja pneumatiikka on voiman käsittelyä. Alan koulutus Suomessa on maailman huipputasoa ja sitä voi opiskella ammattikouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa. Myös sähkö- ja ohjelmistoalaa opiskelemalla voi työllistyä hydrauliikan ja pneumatiikan pariin. Jos sinua kiinnostaa koneiden tulevaisuus, tämä voi olla sinun juttusi.